Podcast
In deze podcast bespreek ik samen met een vriendin ons meest kwetsbare momenten. Wij bespreken emoties die veel mensen voor zichzelf houden. De noodzaak om anders te gaan leren denken wordt in dit gesprek duidelijk.

Wat is Creatrix?
Creatrix® is een methodiek uit Australië en is speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Creatrix® is een krachtige en pijnloze methodiek die diep vastzittende negatieve blokkades en emoties snel en blijvend transformeert én herprogrammeert.

Mijn verhaal
Mijn naam is Maayke Kester, oprichter van Zij straalt, een praktijk speciaal voor vrouwen. Ik had een groot gebrek aan zelfvertrouwen, vaak een zwaar en ontevreden gevoel en twijfels die ik dagelijks wegstopte. Door het onderdrukken van allerlei emoties werd ik vaak op onverwachte momenten boos en verdrietig.

Plan een gratis afspraak
Wil je meer weten over de mogelijkheden van het Zij-straalt-Creatrix®-traject? Neem gerust contact met mij op! Voel je vrij om een gratis kennismakingsgesprek met inzichtsessie met mij te plannen. Tijdens deze sessie kijken wij samen naar waar je nu staat en waar je tegenaan loopt.