Mijn naam is Maayke Kester, oprichter van Zij straalt, een praktijk speciaal voor vrouwen die moeder zijn of ooit willen worden. Mijn praktijk is ontstaan doordat ik een lange tijd gevangen zat in negatieve patronen en gedachten. Ik had een groot gebrek aan zelfvertrouwen, vaak een zwaar en ontevreden gevoel en twijfels die ik dagelijks wegstopte. Door het onderdrukken van allerlei emoties werd ik vaak op onverwachte momenten boos en verdrietig. Vervolgens voelde ik na die boosheid teleurstelling in mijzelf en soms ook in de mensen om mij heen.

‘Ik wilde mijn onzekerheden en zware nare gevoelens niet doorgeven aan mijn kind.’

In 2018 raakte ik zwanger van mijn dochter Vajèn en begon ik in te zien dat ik steeds weer in dezelfde patronen en valkuilen stapte. Tegelijkertijd wilde ik dit niet zien en stopte ik vervelende gevoelens zo snel mogelijk weer weg en zette mijn masker weer op. Na een flinke huilbui of een sombere dag zette ik altijd weer door. Precies zoals ik heb geleerd; niet zeuren, schouders eronder en doorgaan. Toen Vajèn nog maar net één jaar oud was, kwam mijn relatie met Gino – de allerliefste vader voor onze dochter – steeds meer onder druk te staan. Ik besefte me dat ik al mijn onzekerheden en zware nare gevoelens niet wilde doorgeven aan mijn kind(-eren) én dat ik mijn relatie niet wilde verpesten. Ik begon in te zien dat deze gevoelens in mezelf zaten en dat het niet aan anderen lag. Ik voelde aan alles dat ik direct hulp nodig had.

Zin in de toekomst

Begin 2020 kwam ik in aanraking met Creatrix®, een methode waarbij je op onbewust niveau aan de slag gaat met negatieve overtuigingen en vastzittende patronen. Na elke sessie voelde ik me verlicht, alsof mijn rugtas steeds iets lichter werd. Ik begon mezelf leuker te vinden, werd zelfverzekerder en durfde mijn masker te laten zakken. Ik begon mijn grenzen aan te geven. Ik voelde steeds duidelijker wat ik wilde. Ik kreeg vertrouwen in mijzelf en voor het eerst in mijn leven écht zin in de toekomst. Alsof mijn hoofd en mijn (onderbuik)gevoel weer met elkaar konden communiceren. Zo helder en duidelijk! 

‘Ineens ging álles beter in mijn leven. Ik ben zo ontzettend dankbaar dat ik mezelf dit levensveranderende traject heb gegund.’

Vanaf dat moment ging álles beter in mijn leven. De relatie met mezelf en met mijn partner en ik werd een leukere moeder. Ik ben gestopt met het pleasen van mijn omgeving en stop nu alleen energie in mensen, dingen én gedachten die mij ook energie geven. Na deze transformatie voelde ik aan alles dat ik dit elke vrouw gun die vastloopt en met onzekerheden en negatieve overtuigingen kampt. Mijn drive om vrouwen die zich in mijn verhaal herkennen van hun issues te bevrijden, is enorm groot.

Weer stralen

Begin 2021 rondde ik mijn Creatrix®-opleiding met succes af en sindsdien mag ik mezelf Creatrix® transformologist® noemen. Met Zij straalt help ik vrouwen die twijfelen aan zichzelf, teveel piekeren en met een zwaar gevoel naar de toekomst kijken, om weer écht vrij te zijn. Ik ben zo ontzettend dankbaar dat ik mezelf dit levensveranderende traject heb gegund. Mijn dochter was mijn grootste motivatie en inmiddels ben ik mijn eigen motivatie. Ik ben het meer dan waard. En jij ook! Ik wil je weer laten stralen. Hoe zou het voor je zijn als je je gelukkig voelt, volop geniet en straalt? Kies voor jezelf en ruim je belemmeringen voor eens en altijd op!

Benieuwd wat het Zij-straalt-Creatrix®-traject voor jou kan betekenen? Neem contact op voor een gratis inzichtsessie en kennismakingsgesprek waarin we de mogelijkheden bespreken. Ik ontmoet je graag!
Bekijk hier mijn voor- en-na-Creatrix® video