Creatrix® is een methodiek uit Australië en is speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Het vrouwenbrein, lichaam en hart in combinatie met ons gevoel werken heel anders dan bij mannen. Het is dus logisch dat methodieken die bedacht zijn door mannen niet (langdurig) bij vrouwen werken. Creatrix® verbindt hoofd, hart én onderbuikgevoel. Het werkt op basis van epigenetica en bevrijdt je van negatieve emoties en overtuigingen die genetisch zijn overgedragen van generatie op generatie. Met de Creatrix®-methodiek kunnen wij generaties lange patronen doorbreken en jouw leven en wereld ‘lichter’ maken. 


Zij-straalt-Creatrix®-traject

Hoe werkt het? Met een fictief script neem ik je mee op een visuele reis. Je hoeft geen trauma’s te herbeleven om tot de kern van jouw verdriet, angst, boosheid en onzekerheden te komen. Alles wat jou in de weg zit, pakken we op een diep onderbewust niveau aan waardoor jij je steeds lichter voelt. Creatrix® is een krachtige en pijnloze methodiek die diep vastzittende negatieve blokkades en emoties snel en blijvend transformeert én herprogrammeert. Ook bij jou! Zij straalt is daarvan overtuigd en biedt je daarom graag iets extra’s. Als jij je voor de volle 100% inzet, krijg je garantie op een succesvol eindresultaat! Creatrix® is een bijzonder proces waarin je dichterbij jezelf komt en vanuit je hart gaat leven. En dat gun ik iedere vrouw vanuit het diepste van mijn hart!

Wil jij dit ook? Benieuwd wat het Zij-straalt-Creatrix®-traject voor jou kan doen?

Waarom Creatrix® wél werkt!

Max Schirmer op YouTube

Maz Schirmer, oprichtster van het Institute of Women International, ontwikkelde deze methodiek. In onderstaande filmpjes legt zij uit wat Creatrix® is en hoe het werkt.